Friday, February 22, 2013

A Little Claude Monet Trivia


Monet's other palette The French Impressionist ate as well as he lived

  • author John Edward Young, Staff writer of The Christian Science Monitor
  • publication The Christian Science Monitor
  • issn 0882-7729
  • published December 16, 1998
  • start page 15
  • added 12:40 AM
PHOTOS: 1)START TO FINISH: Monet was fond of fresh seafood, including steamed mussel2) and of French, Dutch, and English cheeses with fruit from his garden. 3) LUNCH AT 11:30:meal might include Veal with Olives, Glazed Carrots, and Baked Field Mushrooms. Monetate early to take advantage of the afternoon sun to paint. 4) LEEK AND POTATO SOUP: Ameal at Giverny usually included soup. PHOTOS BY ARI DENISON ‑ STAFF 5)MONUMENTAL MONET: The artist in his studio. The exhibit, 'Monet in the 20th Century' runsthrough Dec. 27 at the Museum of Fine Arts, Boston, before traveling to the Royal Academyof Arts in London (from Jan. 21 to April 18, 1999). BY COURTESY OF THE MUSEUM OFFINE ARTS, BOSTON

No comments:

Post a Comment